Totaalrenovatie van een appartement aan zee

Een appartement op de zeedijk in Knokke werd sleutel-op-de-deur omgebouwd door het renovatie team van Stessens. In plaats van de jaren '60 stijl werd gekozen voor een modern strakke Black & White stijl.

Het appartement werd eerst gestript tot op de ruwbouw. De indeling werd dan aangepast om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Van 2 slaapkamers, aparte keuken en 1 badkamer voor de verbouwing werd overgegaan naar 3 slaapkamers, 2 badkamers en een geïntegreerde keuken in de woonkamer. Vervolgens werd isolatie en nieuw buitenschrijnwerk geplaatst.

Naast de structurele renovatiewerken werd er veel aandacht besteed aan de afwerking. Met het oog op een evenwicht tussen design en comfort werd gekozen voor een beton imitatie gietvloer, een waterdichte polyurethaan gietvloer en muurcoating in de badkamer, en inmaakkasten in hoogglans van Helu Interieur.

Volg het renovatieproces via een reeks sfeerfoto's en beoordeel het eindresultaat zelf!

Toestand voor de werken

De werken in opbouw

Het eindresultaat