Bouwbedrijf Stessens > Nieuwbouw

Woningbouw op maat

Stessens is al meer dan 40 jaar een referentie in woningbouw op maat. Kiest u voor een gesloten of open bebouwing, een minimalistische of manoir stijl, een EPB conforme energiezuinige woning of BEN-woning, u bent steeds aan het juiste adres. Onze architecten en professionele vakmensen staan u graag bij in de creatie en realisatie van uw droomwoning. Laat u alvast inspireren door een aantal van onze realisaties.


Werkwijze woning bouwen

Hoe gaan wij praktisch te werk? Onze bouwadviseur neemt uw bouwwensen in detail door waarna geheel vrijblijvend een gepersonaliseerd voorontwerp met gedetailleerde prijsofferte wordt opgemaakt.

Eenmaal u zich kan vinden in het finale ontwerp met bijhorende prijsofferte, wordt een offerte getekend waarna de bouwaanvraag wordt ingediend door de architect, die van u of via ons geregeld.

Vervolgens finaliseert u een aantal keuzes op vlak van materialen, inrichting en afwerking van de nieuwbouw woning. Op basis van deze keuzes worden de uitvoeringsplannen bouwklaar gemaakt.

Het bouwen van de woning kan starten zodra de bouwaanvraag is goedgekeurd!

Wil u meer weten over woningbouw projecten bij bouwfirma Stessens? Kom dan eens langs in één van onze kijkwoningen of neem contact met ons op.