Bouwbedrijf Stessens > Nieuwbouw

Wat is de prijs van een sleutel-op-de-deur woning?

Bij het bouwen van een woning onderschatten veel mensen bepaalde kosten of ze komen voor onvoorziene omstandigheden te staan. De prijs van een nieuwbouw woning hangt af van de grond, materialen en het aantal gewerkte uren. De prijs van de bouwgrond kan verschillen per regio en locatie. Daarnaast dien je ook registratierechten en ereloon van de notaris te betalen. 

Kies je voor een villa, pastorie of moderne woning?  Grootte en afwerking bepalen je prijs.

Bij de prijs van de opbouw van de nieuwbouw woning dien je ook nog BTW te betalen. Prijsofferte bij bouwbedrijf Stessens

De  gedetailleerde prijsofferte die je ontvangt bij bouwbedrijf Stessens garandeert een transparante en eerlijke prijs voor iedere bouwactiviteit. Bovendien laat het toe om werken in de afwerkingsfase uit de offerte te laten en zelf uit te voeren. Dit geeft niet alleen een hoge graad van flexibiliteit maar zo heeft u als bouwheer op ieder moment een duidelijk zicht op het budget en zijn onaangename verrassingen uitgesloten.

Bijkomend vragen wij geen voorschot en werken we niet met indexaanpassingen. De verkoopprijs is gelijk aan de leverprijs.

Het lastenboek kan volledig op uw bouwwensen en budget afgestemd worden. Wij begeleiden u om op de meest kostengunstige manier uw droomhuis te bouwen binnen het vooropgestelde budget. Daarbij hanteren wij een vaste prijs die gekend is voor de start der werken zodat er geen financieel risico is en onaangename verrassingen uitgesloten zijn. We vragen geen voorschot en rekenen geen interesten aan