Bouwbedrijf Stessens > Wie zijn we

Enkele uitstekende redenen om met ons te bouwen

Ontwerp op maat

Bouwbedrijf Stessens (ver)bouwt al meer dan 40 jaar woningen volledig op maat van de klant. Architecten bekijken samen met u de bouwvoorschriften, ligging en oriëntatie van de grond en helpen graag om uw droomwoning te creëren. Onze aanpak koppelt de zorgeloosheid van klassieke sleutel-op-de-deur bouwbedrijven met de flexibiliteit van het (ver)bouwen met een eigen architect en afzonderlijke aannemers.

Bouwen in vertrouwen

Onze uiterst gedetailleerde prijsofferte garandeert een transparante en eerlijke prijs voor iedere bouwactiviteit. Bovendien laat het toe om werken in de afwerkingsfase uit de offerte te laten en zelf uit te voeren. Dit geeft niet alleen een hoge graad van flexibiliteit maar zo heeft u als bouwheer op ieder moment een duidelijk zicht op het budget en zijn onaangename verrassingen uitgesloten.

Bijkomend vragen wij geen voorschot en werken we niet met indexaanpassingen. De verkoopprijs is gelijk aan de leverprijs.

Meer dan 2000 referenties te raadplegen

Bouwbedrijf Stessens maakt er een erezaak van dat elke klant een tevreden klant is. Daarom overhandigen wij u graag een lijst met meer dan 2000 tevreden klanten, bij wie u, indien gewenst, uw licht kan opsteken. Bekijk ook zeker onze werven in opbouw en vergewis u van onze kwaliteit.

Vakmensen met een passie voor bouwen

Stessens is ontstaan uit de passie voor vakmanschap en kwaliteit. Onze medewerkers bouwen uw droomhuis alsof het hun eigen woning is en worden hierin bijgestaan door een gemotiveerde binnendienst. Wij staan garant voor het bouwen van een woning van uitzonderlijke kwaliteit tegen een prijs binnen uw budget.

Inspirerende toonzaal en kijkwoningen

In onze moderne, goed uitgeruste toonzaal kunt u in alle comfort kiezen uit een breed gamma aan keukens, badkamers, vloeren, wandtegels, deuren en ramen. Ook onze kijkwoningen bevinden zich op hetzelfde adres en geven een impressie van de afwerkingskwaliteit en dit volgens een klassieke of moderne bouwstijl.

Dienst na verkoop

Een woning bouwen met bouwonderneming Stessens laat U toe zorgeloos te wonen. Onze dienst na verkoop staat onze klanten al 40 jaar bij voor praktische vragen, schadegevallen en andere ongemakken, onafhankelijk van de ouderdom van de woning.

Energiezuinig

Stessens begeleidt de bouwheer in de laatste EPB trends en adviseert op vlak van hernieuwbare energie, isolatie en ventilatie. Hiermee bespaart u op de energiefactuur, verbetert het wooncomfort en verhoogt de doorverkoopwaarde van uw huis. Wenst u een BEN-woning of een woning die energie opwekt i.p.v. verbruikt, alles kan!

Binnen budget met een vaste prijs

Het lastenboek kan volledig op uw bouwwensen en budget afgestemd worden. Wij begeleiden u om op de meest kostengunstige manier uw droomhuis te bouwen binnen het vooropgestelde budget. Daarbij hanteren wij een vaste prijs die gekend is voor de start der werken zodat er geen financieel risico is en onaangename verrassingen uitgesloten zijn.

Eén aanspreekpunt tijdens het bouwtraject

Uw projectleider begeleidt u en verzorgt de coördinatie en planning van A tot Z. U sluit ook één aannemingscontract met Stessens i.p.v. een coördinatiecontract of contracten met afzonderlijke aannemers. Stessens is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werken en het respecteren van de uitvoeringstermijn. In tegenstelling tot bij het werken met afzonderlijke aannemers, hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit, coördinatie of planning.

Erkende aannemer

Stessens is erkend als aannemer in de categorie D, klasse 5. Als erkende aannemer worden wij door de overheid voortdurend gecontroleerd op vlak van technische uitvoering, veiligheid en financiële stabiliteit zodat u op beide oren kan slapen.